Υπηρετούν "αξίες"

Υπάρχει και μια άλλη διάσταση σ' αυτό που είπε τις προάλλες ο Γ. Κατρούγκαλος, ότι η κυβέρνηση θα κάνει σε ένα μήνα όσα δεν έκαναν οι άλλοι για 40 χρόνια, στα Εργασιακά και το Ασφαλιστικό.
Πέρα από τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη, χωρίς δισταγμό, να σαρώσει ό,τι έχει απομείνει όρθιο, ο Κατρούγκαλος βγάζει λάδι και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις για την ισοπέδωση ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων.
Ξέρει καλά ο υπουργός Εργασίας ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, στη διάρκεια των δικών τους κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων, προώθησαν ορισμένους από τους πιο αντιδραστικούς νόμους σε βάρος των εργαζομένων, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, σε ό,τι αφορά τα Εργασιακά και το Ασφαλιστικό.
Οπως ξέρει καλά ότι η δική του κυβέρνηση βαδίζει σ' αυτά τα χνάρια και έρχεται να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο τους.
Είναι όλοι τους στο ίδιο αντιλαϊκό κάδρο κι ας προσπαθεί ξεδιάντροπα ο υπουργός να ξεγελάσει το λαό με ατάκες του στιλ "εμείς υπηρετούμε αξίες".
Οι μόνες "αξίες" που υπηρετούν είναι αυτές του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος και των επιχειρηματικών ομίλων. Την μπόχα αυτών των "αξιών" αναδίδουν τα υπουργικά γραφεία τους και τίποτε άλλο...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις