Αξιόπιστη λύση...

Πολλά ...μαργαριτάρια είχε η συνέντευξη που έδωσε την Κυριακή στον ΣΚΑΪ ο Αλ. Τσίπρας.
Καταρχήν, απέκλεισε τη μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ, με το επιχείρημα ότι «οι προγραμματικές διαφορές είναι μεγάλες και δεν υπάρχει κοινός στόχος». Παραμύθια για μικρά παιδιά, αφού κοινό τους πρόγραμμα είναι το τρίτο μνημόνιο και κοινός τους στόχος η καπιταλιστική ανάκαμψη. Επομένως, υπάρχει αντικειμενική βάση να συγκυβερνήσουν, ανεξάρτητα αν μετά τις εκλογές θα επιλεγεί μια τέτοια «λύση».
Σε άλλο σημείο, ο Αλ. Τσίπρας είπε ότι το μνημόνιο «έχει και σημεία που είναι θετικά».
Ο ίδιος είπε πως σε ό,τι αφορά την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών στις κύριες και την επιβολή τους στις επικουρικές συντάξεις για τον κλάδο Υγείας «δεν είναι φόρος» και ότι ήταν αναγκαίο το συγκεκριμένο μέτρο, προκειμένου η κυβέρνηση να μπορέσει να καταργήσει το «πεντάευρω».
Αποκάλυψε, δηλαδή, τι είδους θα είναι τα περίφημα «ισοδύναμα» που ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ για ορισμένα από τα μέτρα του μνημονίου. Μέτρα, δηλαδή, στη λογική διάλεξε τι και πώς θα το χάσεις!
Για κερασάκι στην τούρτα, είπε ότι το κόμμα του δεν έχει σκοπό να δραπετεύσει από τη συμφωνία και ότι από αυτή «θα φύγουμε αν την εφαρμόσουμε σωστά»...
Τι άλλο να πει ο άνθρωπος για να διαβεβαιώσει το κεφάλαιο ότι συνεχίζει να αποτελεί αξιόπιστη λύση στη διαχείριση των υποθέσεών του...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις