Ζήτω η επανάσταση της 21ης Απριλίου

gallery thumbnail
Διάγγελμα αναμένεται να απευθύνει στον Ελληνικό λαό με αφορμή την επέτειο της 21ης Απριλίου ο Ελπίδας. Στο διάγγελμα αυτό θα εξάρει τη συμβολή στην λοβοτομή του λαού, όλων εκείνων των μεγάλων ανδρών οι οποίοι, παρά το πολιτικό ή προσωπικό κόστος, δεν δίστασαν να θέσουν τον λαό επί της χειρουργικής κλίνης, διότι ο λαός ήτο ασθενής, αλλά δεν το αντιλαμβανόταν λόγω ηλιθιότητος!
Ο Ελπίδας θα εξάρει και την δική του συμβολή στην λοβοτομή, ευλογώντας τα γένια του και λέγοντας ότι εξαιτίας της πανουργίας και της ραδιουργίας του, ο ασθενής δεν χρειάστηκε να τεθεί επί της χειρουργικής κλίνης με την χρήση αρμάτων μάχης! Αυτό βέβαια δεν μειώνει σε τίποτα το έργο του χειρουργού της 21ης Απριλίου, ο οποίος έδρασε εξαιτίας του ότι δεν υπήρχαν άξιοι πολιτικοί… sorry… χειρουργοί για να προλάβουν τη δική του παρέμβαση!
Κατά το διάγγελμα ο Ελπίδας θα αναφερθεί στο πώς για το καλό του λαού τον ενέπαιξε, πράττοντας άλλα από αυτά που του υποσχέθηκε και στο πώς ταχυδακτυλουργικά άλλαξε το αποτέλεσμα της ετυμηγορίας του λαού στο δημοψήφισμα προκειμένου να αποφευχθούν τα τεθωρακισμένα!
Ο Ελπίδας θα αναφερθεί στην αξία όλων των πραξικοπημάτων για το καλό πάντα του λαού και θ’ αφιερώσει στην επανάσταση της 21ης Απριλίου, την εισαγωγή του νόμου – εκτρώματος στη Βουλή προς ψήφιση!
Ολοκληρώνοντας το διάγγελμά του θα δώσει επ’ αόριστον παράταση στους εορτασμούς της 21ης Απριλίου, κατά τους οποίους και προς τιμήν πάντα της επαναστάσεως, θα εισάγονται προς ακρωτηριασμό όλο και περισσότερα λαϊκά δικαιώματα και κατακτήσεις!
Φιλοδοξία του Ελπίδα είναι, όταν θα τελειώσουν οι εορτασμοί προς τιμήν της εθνοσωτηρίου επαναστάσεως, να έχει καταντήσει τον λαό «κούκλα» σε κατάσταση όμοια μ’ εκείνην του πρωταγωνιστή της ταινίας «Ο Τζόνυ πήρε τ’ όπλο του»!
Χρόνια μας πολλά, βοήθειά μας και καλό χειρουργείο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις