Η κάβα…

gallery thumbnail
Με τα δύο προηγούμενα μνημόνια που ψηφίστηκαν από «αντιμνημονιακούς» και «μνημονιακούς» εθνοπατέρες και το τρίτο και φαρμακερό μνημόνιο που το ψήφισαν όλοι μαζί με την «αριστερή» κυβέρνηση, οι Έλληνες εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα έχουν πιει γουλιά- γουλιά όλο το δηλητήριο των εφαρμοστικών νόμων που τα συνοδεύουν.
Κατεδάφιση όλων των εργατικών, ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Αύξηση της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης που απεικονίζονται στις ουρές του ΟΑΕΔ, στις ουρές των συσσιτίων, στους άστεγους, στα παιδιά που πάνε νηστικά στο σχολείο, στα νοσοκομεία, στα λουκέτα των μικρομάγαζων και όχι μόνο.
Κρύβουν…
Ότι στο 3ο μνημόνιο ως  πακέτο μέτρων έχει καταγραφεί -όπως η κάβα στα μπαρ- «ρεζέρβα» του δηλητηρίου της αντιλαϊκής - αντεργατικής πολιτικής, που υπαγορεύεται από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, που αγγίζει τα 3 δισ. ευρώ. Αυτό το 4ο μνημόνιο θα εφαρμοστεί, λένε, μόνον εάν δεν επιτευχθούν οι στόχοι των πλεονασμάτων(!).
Με την προσφιλή της τακτική η κυβέρνηση της αριστεράς να παρουσιάζει την πλήρη υποταγή της στα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου ως μεγάλη νίκη και με τις κοκορομαχίες κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προσπαθούν να κρύψουν ότι και τα ματωμένα πλεονάσματα αν επιτευχθούν και η κάβα των 3 δισ. ευρώ αν δεν επιτευχθούν, δεν θα βγουν από παραγεμισμένες τσέπες των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και άλλων εκμεταλλευτών, αλλά από τις άδειες πλέον τσέπες του εργαζόμενου ελληνικού λαού.
Όσο οι εργαζόμενοι δεν αξιοποιούν τη δύναμή τους, όσο μοιρολατρικά υπομένουν την αφαίμαξη του ιδρώτα τους για τον πλούτο που παράγουν, όσο παραμυθιάζονται από υποσχέσεις «αριστερών σωτήρων», η ζωή τους και η ζωή των παιδιών τους, οι σύγχρονες ανάγκες τους θα μπαίνουν στα μέτρα των μνημονίων, χωρίς τελειωμό, αφού τελειωμό δεν έχει η δίψα των μονοπωλίων για ολοένα και μεγαλύτερα κέρδη.
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Καμιά αναμονή!
Μην τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν τη σφαγή!
Όλοι στον αγώνα, όλοι στη 48ωρη απεργία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις