Καταργήθηκαν τα μνημόνια…

gallery thumbnail
Είπαν, είπαν, είπαν! Και τι δεν είπαν οι τσαρλατάνοι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Τι ότι ο νόμος για το Ασφαλιστικό – Φορολογικό δεν πλήττει τα χαμηλά εισοδήματα, αλλά τους «μεγαλοκαρχαρίες», τι ότι στην χώρα έχουμε το μεγαλύτερο αφορολόγητο, τι ότι τα μέτρα παίρνονται για το καλό του λαού (εδώ παρέλειψαν να διευκρινίσουν ότι εννοούσαν τα μέτρα της κάσας)!
Μέχρι που ο Ελπίδας απευθύνθηκε στον Κουτσούμπα με το μικρό του όνομα (εκ του «Δημήτρη μου, Δημήτρη μου» του παλαιού Ελληνικού κινηματογράφου), για να του πει πως ο ίδιος είναι στην πραγματικότητα αληθινός επαναστάτης κι όχι ο Μήτσος διότι οδηγεί την χώρα στον σοσιαλισμό δια της τεθλασμένης!
Αποδείχθηκαν για μια ακόμη φορά αξιοθρήνητοι και εμετικοί ψευταράδες που προσπαθούσαν να βαφτίσουν το κρέας ψάρι και να παρουσιάσουν  το μαύρο άσπρο!
Το μόνο που δεν είπαν οι πρωταθλητές κόσμου στην απάτη ήταν ότι με το νομοσχέδιο Ασφαλιστικού-Φορολογικού καταργούνται τα μνημόνια! Αλλά και να το έλεγαν δεν θα εξέπλησσαν κανέναν! Ούτε καν αυτούς που τους ακούνε για λόγους που κι αυτοί κι εμείς ξέρουμε, αλλά δεν είναι της παρούσης γραφής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις