"Κάτω η χούντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ" ...

Δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας! Δεν φώναξε το σύνθημα κανένας αντιπολιτευόμενος, προκειμένου να πάει κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ που όταν ήταν στην αντιπολίτευση μιλούσε συνεχώς για χούντες και χουντικά μέτρα! Δεν βγήκε με τέτοια κορώνα κανένας ταξικός από εκείνους που ονομάζονταν γραφικοί όταν προειδοποιούσαν ότι οι Συριζαίοι θα εξαπατήσουν τον κόσμο! Δεν φώναξε για την χούντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κανένας από αυτούς που εξαπατήθηκαν και στήριξαν την χολέρα που ντύθηκε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που την κάνει να μοιάζει πυρκαγιά, αλλά η πυρκαγιά αντί τους λεφτάδες, έκαψε τους φουκαράδες!
Το σύνθημα «κάτω η χούντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» προέρχεται από τα ίδια τα συγκυβερνώντα κόμματα, τα οποία δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο την καταπάτηση της λαϊκής βούλησης! Έτσι μετά τον Καμμένο και τον Βούτση, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίτες εκ του συστάδην επιτίθενται στη δική τους απόφασή για αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, χαρακτηρίζοντάς την αντισυνταγματική! Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές ετοιμάζονται να καταλάβουν ξανά τις πλατείες, αλλά και τα κυβερνητικά κτίρια αυτή τη φορά, προκειμένου να αντισταθούν στη χούντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ψηφίζει βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, σε αντίθεση με όσα είχε υποσχεθεί στον Ελληνικό λαό! Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους επαναστάτες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίτες, στις καταλήψεις αυτές να μην ξεχάσουν να φωνάξουν τα συναιτεράκια τους, τους Χρυσαυγίτες, στο πάνω μέρος των πλατειών, για να μην υπάρξει κίνδυνος αποτυχίας της αποπροσανατολιστικής παράστασης που ετοιμάζουν!
Τώρα θα κλείναμε με το «βρε ουστ» του Βασίλη Λογοθετίδη, αλλά θα αποφύγουμε να ανακατέψουμε τον μεγάλο ηθοποιό με τους θεομπαίχτες, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε τα κόκαλά του να τρίξουν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις