Περνάτε τον λαό για ηλίθιο;!

Αυτή την ερώτηση δεν την απηύθυνε κάποιος στον πρωθυπουργό της ελπίδας που ερχόταν, αλλά αποσυντέθηκε πριν φτάσει λόγω της ταχύτητας του φωτός με την οποία κινούνταν! Αυτήν την ερώτηση την απηύθυνε ο ίδιος ο Ελπίδας σε κάθε ενδιαφερόμενο! Ο πρωθυπουργός της ελπίδας απηύθηνε αυτήν την ερώτηση, για να απαντήσει στην κριτική που του γίνεται ότι εξαπάτησε τον λαό και υφάρπαξε την ψήφο του! Ο λαός, είπε ο Ελπίδας που ξεκίνησε την δράση του από το σκοπευτήριο, στις δεύτερες εκλογές του Σεπτέμβρη του έδωσε εντολή για να τον εξοντώσει, αρκεί να μην τον εξοντώσουν οι προηγούμενοι! Το μήνυμα των εκλογών του Σεπτέμβρη ήταν το «σφάξε με εσύ για να μη με σφάξουν οι κακοί προηγούμενοι»! Αυτό δεν το πιστεύει ο Ελπίδας, αλλά αυτό θέλει να κάνει να πιστεύουν οι υποψήφιοι προς σφαγιασμό, τα υποψήφια θύματά του!
Οι εκλογές του Γενάρη του 2015, το δημοψήφισμα του ίδιου χρόνου στο πρωθυπουργικό μυαλό έχουν τοποθετηθεί στο ίδιο χρονοντούλαπο της ιστορίας με την άλωση της Πόλης! Το ότι κορόιδεψε, απογοήτευσε, κούρασε τον λαό, προκειμένου να τον εξαπατήσει επανειλημμένα το θεωρεί προφανώς προτέρημα και θα το γράψει στο βιογραφικό του για τα πανεπιστήμια που θα τον καλούν κατόπιν της πρωθυπουργίας του, να δίνει διαλέξεις σαν τον Γιωργάκη, για το πώς εξαπατάς τον λαό προκειμένου το 2016 μια χούφτα παράσιτα να καρπώνονται τον πλούτο που αυτός παράγει!
Τις εξυπνάδες αυτές ο πρωθυπουργός, που θα άλλαζε τον κόσμο ολόκληρο με τη φόρα με την οποία ερχόταν, τις είπε κατά την συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο – κόφτη, το οποίο εισήχθη στη Βουλή με την κατάπτυστη διαδικασία του κατεπείγοντος, βγάζοντας τη γλώσσα κατάμουτρα στο λαό, ο οποίος εξαντλημένος και απογοητευμένος δεν βούλιαξε τους δρόμους και τις πλατείες τις χώρας, δεν πλαισίωσε τις αγωνιστικές συγκεντρώσεις των ταξικών δυνάμεων, οι οποίες μόνες αυτές έδιναν τη μάχη για να λάβει τέλος το «μαχαίρι» του Ελπίδα, το οποίο ήταν κρυμμένο ανάμεσα στα γαρύφαλλα που κρατούσε πηγαίνοντας στο σκοπευτήριο την πρώτη μέρα της ενθρόνισής του!
Το πολυνομοσχέδιο – λαιμητόμο το ψήφισαν όλοι οι βουλευτές της συγκυβέρνησης, ακόμα και αυτοί που παράσταιναν τους διαφωνούντες, όπως γινόταν και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Την επόμενη μέρα της ψήφισης του νέου αντιλαϊκού νόμου, ο δεξιός συγκυβερνήτης του αριστερού ελπίδα κατήγγειλε το νόμο που ψήφισε την προηγούμενη μέρα ως αντιλαϊκό και αντισυνταγματικό, μιλώντας στη Σύρο και προφανώς σε ένα κοινό που μπήκε στην αίθουσα με face control, προκειμένου ακούγοντας την νέα απροκάλυπτη κοροϊδία, να μην τον κάνει σάλτσα από τη ντοματιά, που θα έλεγε και ο Ζήκος!
Δυστυχώς στην περίπτωση του αριστερού κυβερνήτη και του δεξιού συγκυβερνήτη το ερωτηματικό στην ερώτηση του τίτλου περιττεύει! Είναι σίγουρο πως περνάνε το λαό για ηλίθιο, ώστε να τολμούν να λένε όλο και περισσότερες βλακείες χωρίς να φοβούνται τις αντιδράσεις του!
Στο χέρι του λαού είναι να τους κόψει το βήχα και να μην τους επιτρέψει να τον περνάνε και να τον αντιμετωπίζουν ως ηλίθιο! Διότι τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα δεν αρκεί που ψηφίστηκαν, αλλά πρέπει και να εφαρμοστούν για να ολοκληρωθεί η βρομοδουλειά που ανέλαβαν ο αριστερός κυβερνήτης και ο δεξιός συγκυβερνήτης για λογαριασμό των «μεγαλοκαρχαριών»! Είναι στο χέρι του λαού να μην αφήσει να εφαρμοστεί η βαρβαρότητα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις