Ο σαλιάρης είπε μπεκρή τον λαό ...

Ο σκύλον που μαθάν κι απομαθάνετο! Ο σκύλος ότι μαθαίνει δεν το ξεμαθαίνει! Έτσι συνέβη και με τον σαχλαμάρα, ο οποίος για χρόνια ολόκληρα προσέφερε άφθονο τηλεοπτικό θέαμα, καθυβρίζοντας τον λαό διότι ο λαός δεν τον ψήφιζε για να τον βάλει στο “ναό της δημοκρατίας”! Καϊλέ που τον είχε ο σαλιάρης! Τελικά ο λαός διέπραξε το ανοσιούργημα! Ο γυμνοσάλιαγκας όμως δεν ηρέμησε! Τώρα θέλει να γίνει ρυθμιστής των εξελίξεων και στο άμεσο μέλλον πρωθυπουργός! Γιατί όχι, λέμε εμείς! Πρωθυπουργός έγινε ο αρχιψεύτης! Γιατί όχι και ο αρχιυβριστής του λαού;! Άλλωστε έμαθε το δρόμο! Σκέφτηκε το κοπρομούμουλο ότι αφού κατάφερε τον πρώτο του στόχο αποκαλώντας ζώο τον λαό, γιατί να μη γίνει και πρωθυπουργός λέγοντάς τον μπεκρή! Έπειτα λοιπόν από μια μικρή ανάπαυλα, κατά την οποία έπαψε να υβρίζει, έπιασε ξανά τον ανεμιστήρα και άρχισε να πετάει σκατά στα μούτρα του λαού!
“Ο λαός είναι μπεκρής και τριγυρνάει όλη την ημέρα στις ταβέρνες”! “Θα δάνειζες εσύ λεφτά σε έναν μπεκρή;!” Αυτές κι άλλες ηλιθιότητες είπε ο αρουραίος σε πρόσφατη συνέντευξή του κατηγορώντας τον λαό ως μπεκρή! Ω ρε Παπαφλέσσα, σήκω κι έλα βοήθα μας! Αυτόν τον βόθρο κάποιοι του έδωσαν φωνή για να πετάει κόπρανα όχι μόνο στα δικά τους μούτρα, αλλά και σε όλου του λαού! Μπεκρής ο λαός μας;! Γιατί;! Γιατί παράγει δέκα, καρπώνεται το ένα και αγωνίζεται να μην του κόψουν κι αυτό;! Μπεκρήδες οι γονείς μας, οι παππούδες μας, οι πρόγονοί μας που μάτωσαν για να πλουτίσει αυτός ο τόπος και τώρα τον πλούτο αυτόν να το καρπώνονται μια χούφτα παράσιτα μαζί με τους υποτακτικούς τους σαν κι αυτόν τον κοπρόμυαλο που τολμάει να μας αποκαλεί μπεκρήδες;! Σήκω Παπαφλέσσα και στείλε το γομάρι στον αγύριστο για να πάψει να λασπώνει την ύπαρξή μας και τις θυσίες των προγόνων μας!
“Οι Ευρωπαίοι έχουν κουραστεί να μας δίνουν λεφτά”! Άλλη εξυπνάδα που είπε αυτό το απάνθισμα βλακείας, που δυστυχώς ο λαός του έδωσε φωνή! Ποια λεφτά μας δίνουν οι Ευρωπαίοι;! Από τότε που μπλέξαμε με τους Ευρωπαίους της τότε ΕΟΚ, καταστρέψαμε την αγροτική μας παραγωγή με Ευρωπαϊκή εντολή, το αγροτικό ισοζύγιο από θετικότατο έγινε αρνητικότατο, κλείσαμε τις βιομηχανίες μας αντί να φτιάξουμε κι άλλες και γίναμε ένα απέραντο τουριστικό φέρετρο… sorry… θέρετρο! Ποια λεφτά μας δίνουν οι Ευρωπαίοι που σχεδόν όλα τα κλεψιμαίικα από τον ΦΠΑ σ’ αυτούς πηγαίνουν;! Ποια λεφτά μας δίνουν οι Ευρωπαίοι που για κάθε ένα που μας έδιναν έπαιρναν τρία και τώρα θέλουν να αντικαταστήσουν αυτό το ένα με το “μακρύτερο”;!
“Κάντε μια κυβέρνηση όπως τη θέλουμε εμείς”! Αυτό του είπαν οι ξένοι που καθημερινά μιλά μαζί τους! Είμαστε σίγουροι ότι μιλάει και με τους Νεφελίμ! Γι’ αυτό τα λέει έξω από τα δόντια! Τι λέει μωρέ έξω από τα δόντια ο σαλιάρης;! Ότι για να γεμίσουν οι σαπιοκοιλιάδες, τα αφεντικά του, τις κοιλάρες τους πρέπει να κάτσουμε να μας φάνε ζωντανούς χωρίς να αντιδράσουμε;! Να τους δώσουμε τα νεογέννητά μας για να τα καταβροχθίσουν;! Να τους δώσουμε το ελεύθερο να αλωνίσουν όπως αλώνιζε ο Σκόμπυ, λες και τώρα δεν το κάνουν;! Αυτά λέει αυτός που τα λέει! Αυτός που τα λέει, μαντρόσκυλο των λεφτάδων είναι και γαβγίζει για να ζευτούμε από μόνοι μας σαν βόδια, ώστε τ’ αφεντικά του να του πετάξουν την κοκκαλάρα με το ψαχνό!
Τον 21ο αιώνα το σύστημα έχει χίλιους τρόπους και ένα εκατομμύριο εκβιασμούς για να χειραγωγεί συνειδήσεις! Έχει εκατομμύρια τεχνάσματα για να αλλάζει τους βιαστές με άλλους βιαστές, ώστε να αποπροσανατολίζει τον λαό και να μην τον αφήνει να σηκωθεί! Τέτοιων τεχνασμάτων μετήλθε το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα για να περάσει κολάρο τον Ελπίδα στο σβέρκο του λαού! Έχει δικαιολογίες ο λαός για την ανοχή που έδειξε στον Ελπίδα, εξαιτίας της απογοήτευσης, της κόπωσης, της προδοσίας που βίωσε. Αλλά οι δικαιολογίες κάποτε τελειώνουν κι έχει χρέος να πετάξει από την ράχη του το κάθε μαντρόσκυλο των παρασίτων που γεύονται τον πλούτο που αυτός παράγει! Κι αν έχει χρέος στον εαυτό του, στις γενιές που μέλλεται να έρθουν, στις θυσίες των προγόνων του, να στείλει στον αγύριστο τον Ελπίδα μαζί και το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που αυτός υπηρετεί, έχει άμεσο χρέος, εδώ και τώρα, να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το κάθε κοπρόσκυλο που τον αποκαλεί τεμπέλη, χαραμοφάη και μπεκρή! Γιατί μπεκρής είναι αυτό το παράσιτο και τ’ αφεντικά του! Ο λαός είναι νοικοκύρης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις