Εδώ και τώρα δημοψήφισμα!

Επειδή ο Αλέξης μας, ζορίζεται με διάφορα θέματα κι επειδή χρειάζεται συνεχώς να εφευρίσκει μαζί με τον Κούλη, αποπροσανατολιστικούς καβγάδες και αηδίες, θα προτείναμε μια οικεία γι’ αυτόν και πετυχημένη συνταγή! Να στήσει ένα δημοψήφισμα στο οποίο θα ρωτάει κάτι από τα ακόλουθα:
– Προτιμάτε να τους πάρουμε τα σπίτια ή να σας πετσοκόψουμε τις καταθέσεις;!
– Προτιμάτε να τους πάρουμε τα σπίτια ή να σας απολύσουμε;!
– Προτιμάτε να τους πάρουμε τα σπίτια ή να αυξήσουμε τον ΕΝΦΙΑ;!
– Προτιμάτε να τους πάρουμε τα σπίτια ή να μειώσουμε κι άλλο μισθούς και συντάξεις;!
– Προτιμάτε να τους πάρουμε τα σπίτια ή να αυξήσουμε κι άλλο τον ΦΠΑ;!
Εάν όλα τα παραπάνω φαίνονται επικίνδυνα στον Ελπίδα, για το ενδεχόμενο ο λαός να δώσει άλλη από την επιθυμητή για τους «μεγαλοκαρχαρίες» απάντηση, μπορεί πολύ απλά να θέσει ένα ακόμα πιο «αριστερό» δίλλημα:
– Τα σπίτια τους ή τη ζωή σας;!
Αν πάλι αυτός ο άθλιος λαός κάνει καμία κασκαρίκα στον Αλέξη μας και προτιμήσει να μην θυσιάσει τον διπλανό του, τότε ο Αλέξης μας, ο αριστερός αυτός ηγεμόνας, γράφει την ετυμηγορία του λαού στα παλιά του τα παπούτσια, αφού όμως πρώτα έχει κερδίσει χρόνο και έχει αποπροσανατολίσει το λαό! Όχι όμως με κόντρες της πλάκας, αλλά με σοβαρά δημοψηφίσματα! Θα δώσει με αυτόν τον τρόπο και την ευκαιρία στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά, για μια ακόμη φορά, να τον στηρίξει και να κατηγορήσει τις ταξικές δυνάμεις γιατί δεν μπήκαν στη διαδικασία να συνταχθούν με τον Αλέξη!
Πρόταση για πολλά τρυγόνια με έναν σμπάρο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις