Ένσταση για το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της Στεφανίδη!

Ένσταση για το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της Στεφανίδη κατέθεσε η ομάδα των ΗΠΑ! Συγκεκριμένα την ένσταση δεν την κατέθεσαν οι δυο Αμερικανίδες αθλήτριες του άλματος επί κοντώ, αλλά η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4×100 των Ηνωμένων Πολιτειών! Ως γνωστόν η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4×100 των Ηνωμένων Πολιτειών ακυρώθηκε στα ημιτελικά, καθώς της έπεσε η σκυτάλη, αλλά έκανε ένσταση διότι, λέει, σπρώχτηκαν οι αμερικανίδες αθλήτριες από τις Βραζιλιάνες! Οι διοργανωτές τις δικαίωσαν οργανώνοντας ένα πρωτοφανές καραγκιοζιλίκι, βάζοντάς τες να τρέξουν μόνες τους για να περάσουν με χρόνο! Έτσι κι έγινε και οι Αμερικανίδες πέρασαν με χρόνο πετώντας έξω τις Κινέζες και υπονομεύοντας το κύρος των Ολυμπιακών Αγώνων!
Έλα όμως που στον τελικό οι Αμερικανίδες ήρθαν τρίτες και δεν συμβιβάζονται με το χάλκινο μετάλλιο! Έκαναν λοιπόν νέα ένσταση με την οποία ζητούν να τις δοθεί το χρυσό μετάλλιο της Στεφανίδη, διότι λέει ο κόσμος ζητωκραύγαζε την Στεφανίδη και οι φωνές τους τις αποσυντόνισαν γι’ αυτό και έχασαν το χρυσό μετάλλιο!
Πώς ο Γιαννιώτης παίρνει το χρυσό μετάλλιο ήθους, έτσι οι Αμερικάνες των 4×100 παίρνουν τίτλο ανηθικότητας και αντιαθλητικής συμπεριφοράς! Όσο για το μετάλλιο της Κατερίνας είμαστε σίγουροι ότι οι Αμερικάνες δρομείς των 4×100 θα το άρπαζαν αν μπορούσαν, όπως θα άρπαζαν κάθε μετάλλιο από κάθε αθλήτρια χωρίς να το δικαιούνται, αφού το παν είναι το μετάλλιο με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα! Ευτυχώς η αμερικάνα συναθλήτρια της Στεφανίδη, η οποία μέχρι το τέλος διεκδίκησε το χρυσό μετάλλιο, απέδειξε ότι είναι μεγάλη αθλήτρια χειροκροτώντας την Στεφανίδη ρυθμικά μαζί με ολόκληρο το στάδιο, μέχρι και στο τελευταίο άλμα της Κατερίνας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις