Απαγορεύεται η είσοδος στους αράπηδες και στα προσφυγόπουλα ...

Γιατί να μην απαγορεύεται η είσοδος στους αράπηδες;! Γιατί όχι και στους γύφτους, τους εβραίους και ποιος ξέρει σε ποιους άλλους;! Δηλαδή εάν μπορεί ο καθένας να παίρνει μία απόφαση που να απαγορεύει την είσοδο των προσφυγόπουλων στα σχολεία, γιατί να μην μπορεί να πάρει μία απόφαση με την οποία θα απαγορεύει και την είσοδο όλων των άλλων;! Αφού η απόφαση πάρθηκε δημοκρατικά πρέπει να εφαρμοστεί!
Εάν δηλαδή παρθεί μία άλλη απόφαση δημοκρατικά δεν θα πρέπει να εφαρμοστεί;! Για παράδειγμα τι τους χρειαζόμαστε τους ανάπηρους;! Γιατί να μην τους πετάξουμε στον Καιάδα για να μην σπαταλούν χρήματα και μολύνουν την αισθητική μας;! Άλλωστε φορείς τέτοιων αθλίων απόψεων υπάρχουν, αλλά μέχρι τώρα εκδηλώνονται συγκαλυμμένα.
Λίγες μέρες πριν τις απαγορεύσεις εισόδων προσφυγόπουλων στα σχολεία,ένας αυτόκλητος Σωτήρας του λαού αναφέρθηκε στους ανάπηρους με βρωμερό και τρομερό τρόπο και η φασιστική αυτή πρόκληση έμεινε αναπάντητη. Οι οπαδοί του και φιλοδοξούντες την Σωτηρία από τον Σωτήρα δεν έπαψαν ν’ ανοίγουν τα βρωμερά γραφεία αυτού του βρωμερού υποκειμένου που μίλησε έτσι για τους ανάπηρους, δεν σταμάτησαν να συνωστίζονται στα γραφεία του εμπορίου μιας άλλης ελπίδας, χωρίς καμία ντροπή και χωρίς καμία τσίπα! Φαίνεται ότι ορισμένοι δεν έχουν πρόβλημα ακόμα κι αν ακουστούν κραυγές για σύγχρονους Καιάδες!
Ο φασισμός σηκώνει επικίνδυνα κεφάλι και δυστυχώς δεν εκπορεύεται μόνο από τα χρυσαύγουλα. Βρωμερές φασιστικές και ρατσιστικές απόψεις που εκστομίζονται και προβάλλονται με μεγάλη ευκολία, χωρίς φόβο, χωρίς ντροπή, χωρίς τσίπα! Όμως το 2016 τέτοιου είδους απόψεις στον τόπο που τίμησαν με τα όπλα τους ο Παπαφλέσσας και ο Άρης δεν μπορούν να περάσουν! Εκεί στις ρατσιστικές κινητοποιήσεις εναντίον των προσφύγων, εναντίον των γύφτων, εναντίων των μαύρων οι ρατσιστές θα βρουν απέναντί τους τον Παπαφλέσσα και τον Άρη, τον Ρήγα και τον Μπελογιάννη, τον Μπάυρον και την Ηλέκτρα.
Μειδίαμα! Εάν με τόση ευκολία, με την οποία αποφασίστηκαν ρατσιστικές κινητοποιήσεις, αποφασίζονταν κινητοποιήσεις για να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Μέση Ανατολή σήμερα δεν θα υπήρχαν πρόσφυγες! Εάν με τόση ευκολία αποφασίζονταν κινητοποιήσεις για τα δικαιώματα του λαού, σήμερα μεγάλο τμήμα του λαού δεν θα φυτοζωούσε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις