Χωρίς ντροπή και χωρίς καμία τσίπα ...

Ο ίδιος άνθρωπος από το ίδιο ακριβώς βήμα από το οποίο δύο χρόνια πριν έβγαζε από το καπέλο του λαγούς με πετραχήλια και περιστέρια τα οποία μόλις γινόταν κυβερνήτης θα τα άρμεγε για να προσφέρει στον λαό και του πουλιού το γάλα, ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος μόλις δύο χρόνια πριν από αυτό το βήμα είχε τάξει ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο και με ένα άρθρο, ο ίδιος άνθρωπος που από αυτό το βήμα σπαταλούσε την ώρα του κοσμάκη αναλύοντας το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το οποίο σκορπούσε στα πλήθη ως κουτόχορτο, ο ίδιος αυτός άνθρωπος από το ίδιο βήμα δύο χρόνια μετά υποσχέθηκε κατά γράμμα εφαρμογή του τρίτου του μεγαλύτερου, του αντιλαϊκότερου, του δικού του μνημονίου.
Γιατί αυτά δεν τα είπε δύο χρόνια πριν;! Μα φυσικά θα έλεγε κάποιος για να ανέβει στην διακυβέρνηση! Μα φυσικά θα απαντήσουμε εμείς ότι αυτό είναι μία σαχλαμάρα! Γιατί να τον αφήσουν οι λεφτάδες να ρίξει τους Σαμαροβενιζέλους και ν’ ανέβει αυτός στην διακυβέρνηση λέγοντας ένα σωρό ψέματα;! Υπάρχουν άλλωστε κι άλλοι που τάζουν λαγούς με πετραχήλια! Τον συγκεκριμένο και τα ψέματά του τον προώθησαν προς την κυβέρνηση για να εκτονώσει τις τάσεις ριζοσπαστικοποίησης του λαού που φάνηκαν το 2011 και ο μάστορας το έκανε πολύ μαστορικά και πολύ μαεστρικά! Κορόιδεψε τον κόσμο με προγράμματα της Θεσσαλονίκης και άλλες τέτοιες αηδίες, ανέλαβε την διακυβέρνηση, έφερε και ψήφισε μαζί με το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό του κεφαλαίου και τρίτο σκληρότερο μνημόνιο, έσπειρε τον φόβο και την απογοήτευση στον λαό και δύο χρόνια μετά τα χρυσά κουτάλια και τις χρυσές κάνουλες αυτό που τάζει είναι η εκτέλεση του κοσμάκη με πιο ανώδυνο τρόπο από πριν!
Όσο για την εξυπνάδα του λαοπρόβλητου ηγέτη ότι ο λαός ακόμα πριν από τον Γενάρη του 2015 ήξερε ότι αυτά που του έταζε δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν είναι δείγμα έλλειψης ντροπής του ιδίου! Το ότι κατάφερε ως αυτοπροσδιοριζόμενος αριστερός από τον Γενάρη του 2015 έως τον Σεπτέμβρη του 2015 να στείλει 750.000 ψηφοφόρους στην αποχή και να πανηγυρίζει κι από πάνω για την αποδοχή της κωλοτούμπας από έναν φοβισμένο και απογοητευμένο λαό δείχνει και την έλλειψη οποιασδήποτε τσίπας!
Χωρίς ντροπής και χωρίς καμία τσίπα! Τέτοιους ηγέτες χρειάζεται η άρχουσα τάξη!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις