Η "αριστερά" θα δικαιώσει και τα τάγματα ασφαλείας;!

Δεν απέχουμε πολύ ούτε από το να δικαιώσει η πρώτη «αριστερή» κυβέρνηση της Ελλάδας ακόμα και τα τάγματα ασφαλείας κάνοντας αυτό που μόνο οι φασίστες δολοφόνοι τολμούν να εκφράσουν! Τόσο ακραία πράγματα;! Γιατί όχι;!
Άρθρο της «Αυγής», στηρίζοντας την άποψη του υπουργού Παιδείας για τη διδασκαλία του εμφυλίου στο μάθημα της Ιστορίας, αποφεύγει συνειδητά να τοποθετηθεί για το χαρακτήρα και το περιεχόμενο του τρίχρονου ένοπλου αγώνα του λαού μας, παίρνοντας «ίσες αποστάσεις» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Απορρίπτοντας, όπως αναφέρει, την «επιλεκτική και κατασκευασμένη μνήμη που χαρίζει σε “Εμάς” τον τίτλο του δικαίου, του γενναίου και του ήρωα, ενώ στην άλλη πλευρά αυτόν του άδικου, του δειλού και του ρίψασπη». Δηλαδή, «ίσες αποστάσεις» ανάμεσα στην εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, που τα συμφέροντά τους εκφράζονταν μέσα από τον ΔΣΕ, και την αστική τάξη, το κεφάλαιο, τους Αγγλοαμερικάνους συμμάχους τους, που πολέμησαν για να τσακίσουν το λαϊκό κίνημα.
Ίσες αποστάσεις ανάμεσα σ’ αυτούς που πολέμησαν να διώξουν τον Γερμανό κατακτητή και τους ταγματασφαλίτες συνεργάτες του και σ’ αυτούς που έκαναν διακοπές στο Κάιρο, στο Λονδίνο και στο Παρίσι, αλλά και στους συνεργάτες των Γερμανών που έβγαλαν τις Γερμανικές στολές και έβαλαν Εγγλέζικες. Τέτοιες ίσες αποστάσεις αφού η «Αριστερά» είναι δίκαιη και αδυνατεί να πει προδότη τον προδότη! Κι αφού κρατάει ίσες αποστάσεις απέναντι στο Λαϊκό Κίνημα και στους Αμερικανοεγγλέζους εισβολείς, γιατί να μην κρατήσει και ίσες αποστάσεις απέναντι στους Γερμανούς εισβολείς και στους συνεργάτες τους;! Όλα θα τα δούμε από αυτούς που ζητούσαν συνεργασία με τις ταξικές δυνάμεις! Γιατί;! Εκτός των άλλων για να εξισώσουν το Κόμμα της Εργατικής Τάξης με τους ταγματασφαλίτες και με δική του σφραγίδα;!
Σίγουρα ευχαριστημένα θα είναι τα συνεταιράκια της «Αριστεράς» στις πλατείες, οι φασίστες, που μαζί κατάφεραν να εγκλωβίσουν, να φοβίσουν και να παροπλίσουν τον κόσμο. Αυτοί που σίγουρα  θα αισθάνονται πολύ άσχημα είναι ο Άρης και ο Μπελογιάννης καθώς λερώνονται κρεμασμένοι στους τοίχους αυτών που τους εξισώνουν με τους ταγματασφαλίτες, πουλώντας την μνήμη τους εκατό δολάρια το κιλό!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις