Η ντροπή ντροπή δεν έχει και χαρά στον ΣΥΡΙΖΑ που την έχει!

Μία μόλις εβδομάδα από όλα εκείνα τα φοβερά Συριζαίικα ότι ο Ομπάμα δεν είναι ιμπεριαλιστής και δεν είναι σαν τους προηγούμενους προέδρους των ΗΠΑ αφού άλλαξε την Αμερικανική πολιτική απέναντι στην Κούβα με τα οποία τρομερά καλούσε τον Ελληνικό λαό να βγει με ζουρνάδες και νταούλια και να υποδεχτεί τον φονιά των λαών, ο ΣΥΡΙΖΑ με κεκτημένη ταχύτητα εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο!
«Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη και απέραντο σεβασμό τον ηγέτη της Κουβανικής επανάστασης, Φιντέλ Κάστρο και απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον Κουβανικό λαό και το ΚΚ Κούβας.Με τη δράση του, ο Φιντέλ Κάστρο συμπύκνωσε τη θέληση του Κουβανικού λαού για τον κοινωνικό μετασχηματισμό, για μια ελεύθερη πατρίδα, για μια κοινωνία με δικαιοσύνη, ισότητα και αξιοπρέπεια. Μέχρι το τέλος της ζωής του, ο Φ. Κάστρο αγωνίστηκε για τις αξίες αυτές, εμπνέοντας με το παράδειγμά του όχι μόνο τον Κουβανικό λαό, αλλά τους λαούς ολόκληρης της Λατινικής Αμερικής, και τελικά τους λαούς του κόσμου, στον αγώνα τους ενάντια στον ιμπεριαλισμό.Αψηφώντας υπέρτερες δυνάμεις που δυνάστευαν τη χώρα του για δεκαετίες, ο Φ. Κάστρο δίδαξε τι πάει να πει αξιοπρέπεια, αγώνας, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, κουράγιο και πίστη στα ιδανικά του σοσιαλισμού.Οι αγώνες του αποτελούν τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη για ολόκληρη την ανθρωπότητα.Το άστρο του Φιντέλ Κάστρο θα λάμπει για πάντα».
Τι να σχολιάσεις από αυτό το μνημείο ντροπής που γράφτηκε για τον θάνατο του επαναστάτη Κουβανού ηγέτη Φιντέλ Κάστρο από τους βασανιστές του Ελληνικού λαού;! Τι να πεις για τα περί έμπνευσης από τους αγώνες του Κάστρο εναντίον του ιμπεριαλισμού, για την πίστη στα ιδανικά του σοσιαλισμού και για την παρακαταθήκη που άφησε στην ανθρωπότητα! Δεν το γράφει η ανακοίνωση αλλά σαφώς εννοεί ότι και ο κομαντάντε Αλέξης από τα ίδια ιδανικά εμπνέεται και καθοδηγείται!
Εμείς θα προτείναμε στον Κομαντάντε Αλέξη να καλέσει τον Ομπάμα να παραβρεθούν μαζί στην κηδεία του Φιντέλ και να καταθέσουν στη μνήμη του, ως δείγμα του αγώνα τους εναντίον του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, μερικούς κουβάδες αίματος από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ανά τον κόσμο τις οποίες βαφτίζουν αντιτρομοκρατικές εκστρατείες! Καλού κακού μην τυχόν και σηκωθεί ο Φιντέλ και τους πάρει στο κυνήγι ας πάρουν μαζί τους και ένα αντίγραφο του τρίτου μνημονίου για να τον ξορκίσουν!
Η ντροπή ντροπή δεν έχει και χαρά στον ΣΥΡΙΖΑ που την έχει!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις