Ο Ομπάμα ως περιστέρι της ειρήνης!

Κουνιστή και λυγιστή κατέφθασε η ελπίδα, μαζί της μας κουβάλησε και τον Μπάρακ Ομπάμα! Το ότι η Αριστερά, παραμονές της επετείου του Πολυτεχνείου, μας κουβαλάει τον παγκόσμιο μακελάρη δεν μας έφτανε! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με μια κατάπτυστη κι αυταρχική απόφαση της Αστυνομίας, απαγορεύει ουσιαστικά κι από πάνω κάθε διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη του φονιά των λαών, ακολουθώντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τότε ως αντιπολίτευση.
Τα περί «αριστεράς» και «δημοκρατίας» αποδεικνύονται καθημερινά ιστορίες για αγρίους! Μετά τους ξυλοδαρμούς συνταξιούχων και αγωνιστών, μετά τις συλλήψεις και καταδίκες αγωνιστών μαθητών, μετά τα μνημόνια, τους εφαρμοστικούς νόμους και τις αντιλαϊκές βαρβαρότητες, έρχεται η απαγόρευση των διαδηλώσεων εναντίον του μακελάρη των λαών!
Βέβαια ο Μπάρακ Ομπάμα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι φονιάς των λαών, αλλά συνεταίρος στο μακέλεμα της περιοχής, στην οποία η εγχώρια άρχουσα τάξη σπεύδει να πάρει μέρος ευελπιστώντας σε κομμάτι από την λεία. Άλλωστε με βάση την αρθρογραφία των «αριστερών» στελεχών τα πράγματα άλλαξαν και οι Αμερικανοί πρόεδροι δεν είναι πλέον φονιάδες των λαών! Και οι παγκόσμιες επεμβάσεις τους τί είναι;! Ειρηνευτικές αποστολές;! Και οι πρόσφυγες στην Ελλάδα από ποιων τους βομβαρδισμούς καταφθάνουν;!
Ας στήσει μια μεγάλη κολυμβήθρα του Σιλωάμ ο Αλέξης στην πλατεία Συντάγματος και μετά τα τόσα βαφτίσια που έκανε σε έννοιες και λέξεις, ας αναβαφτίσει και τον Ομπάμα από γύπα σε περιστέρι της ειρήνης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις