Ενοχλήθηκαν ...

Ενοχλήθηκαν διάφορα επιτελεία του συστήματος για το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής που δήλωσε ότι συντάσσεται με τους φορείς του κινήματος που διοργάνωσαν διαδηλώσεις ενάντια στην παρουσία του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπ. Ομπάμα, καθώς η επίσκεψή του σηματοδοτεί τη βαθύτερη εμπλοκή του λαού και της χώρας σε επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Με κύρια άρθρα και «άρθρα γνώμης» σε διάφορες αστικές εφημερίδες και αντίστοιχες ιστοσελίδες, αλλά και με διάφορες πανομοιότυπες αναρτήσεις σε «μέσα κοινωνικής δικτύωσης», στο πλαίσιο της συνολικότερης προσπάθειας απαξίωσης των λαϊκών αντιδράσεων ενάντια σε αυτούς τους σχεδιασμούς, επιχείρησαν να γελοιοποιήσουν το ψήφισμα του Δήμου Καισαριανής, με «εξυπνάδες» του στιλ «πόσο στενοχωρήθηκε ο Ομπάμα που δεν μπόρεσε να πάει στην Καισαριανή» κ.τ.λ.
Υπάρχει βεβαίως και η άλλη εικόνα, όταν πριν από λίγες μέρες η δημοτική αρχή του Πειραιά έστελνε δελτία Τύπου και φωτογραφίες από την υποδοχή της στον κυβερνήτη του αμερικανικού καταδρομικού «USS Carney» - του ίδιου πλοίου που «έδεσε» στη Δραπετσώνα κατά την επίσκεψη Ομπάμα - σημειώνοντας ότι «αντηλλάγησαν απόψεις, αντηλλάγησαν φιλοφρονήσεις και αντηλλάγησαν ορισμένα δώρα»...
Η εικόνα του αντιπεριφερειάρχη και του δήμαρχου Χανίων όταν έσπευσαν να υποδεχθούν στη Σούδα το αμερικανικό ελικοπτεροφόρο «USS WASP», δηλώνοντας μάλιστα ότι «τέτοιου είδους επισκέψεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες, αφού αποτελούν τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία»...
Ετσι είναι, ο καθένας όπου είναι ταγμένος... Οι «φιλοφρονήσεις» και τα «καλωσήρθατε» στους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς είναι πλήρως ενταγμένα στην προσπάθεια της ελληνικής αστικής τάξης να αναβαθμίσει τη θέση της, αναλαμβάνοντας πιο ενεργό ρόλο στους εγκληματικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ όσοι καταγγέλλουν τα παραπάνω, τους χαλάνε τη σούπα της «συναίνεσης» που θέλουν να επιβάλουν στο λαό και στο συγκεκριμένο θέμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις