Πρώτη φορά αριστερά με λιπόθυμα από την πείνα παιδιά!

Ο Τσίπρας και οι συνοδοιπόροι του, οι οποίοι αποκαλούνται αναμεταξύ τους «σύντροφοι», μαγαρίζοντας και τη λέξη «σύντροφος», έχουν βάλει πλώρη να υλοποιήσουν στο έπακρο τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, αλλά όχι αυτές που καταλάβαινε με το κοντό του το μυαλό ο αδαής κοσμάκης, αλλά τις πραγματικές δεσμεύσεις, αυτές που θα οδηγήσουν την χώρα στην έξοδο από το τούνελ, στο φως που αχνοφαίνεται και μπορούν να το βλέπουν μόνο αυτοί που έχουν το χάρισμα να βρίσκονται στην υπηρεσία των παρασίτων των πλουτοκρατών.
Έτσι ο Τσίπρας και η παρέα του δεν είχαν τάξει ποτέ σ’ αυτόν τον λαό ότι θα σκίσουν τα μνημόνια και τους βάρβαρους εφαρμοστικούς νόμους, αλλά είχαν δεσμευτεί πως θα πετυχαίνουν πρωτογενή πλεονάσματα και θα ολοκληρώνουν αξιολογήσεις με κάθε κόστος και τίμημα! Στην Ελλάδα λοιπόν που ο Τσίπρας και ο θίασος των αριστερών θα έφερνε την ελπίδα, τελικά έφερε την λιμοκτονία! Την ώρα που ο τύπος, ο οποίος εξαπάτησε τον κόσμο και άρπαξε την ψήφο του, έχει αναγάγει το κλείσιμο της αξιολόγησης σε πρώτης γραμμής ζήτημα της αριστεράς του, τα παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα!
Λιποθυμίες από την πείνα στην πρώτη φορά αριστερά και ίσως οι αριστεροί του απόπατου να διαμαρτυρηθούν ότι γενικεύονται μεμονωμένα φαινόμενα για να συκοφαντηθεί το «θεάρεστο» έργο τους! Ας μας συγχωράνε που προτρέξαμε και κάναμε ανατολικό ζήτημα την λιποθυμία από την πείνα μιας 17χρονης κοπέλας και δεν περιμέναμε ομαδικούς θανάτους από την λιμοκτονία, εξαιτίας της πολιτικής τους, που θέλει τους πλούσιους πάμπλουτους και τους φτωχούς λιμοκτονούντες!
Ας μας συμπαθάνε κι ας μας συγχωράνε οι αριστεροί της πλάκας που αρνούμαστε να βάλουμε «πλάτη» σ’ όλην αυτήν την αθλιότητα που διαπράττουν σε βάρος του λαού, των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του! Αν θέλουν συμπαραστάτες στην υπεράσπιση των πρωτογενών πλεονασμάτων και των λιποθυμιών μαθητών ας ψάξουν μεταξύ εκείνων των γκρουπούσκουλων που χοροπηδούσαν μαζί τους για να στηρίξουν τη διαπραγμάτευσή τους και το «ΟΧΙ» στα μνημόνια των Ευρωπαίων, «ΝΑΙ» στα μνημόνια των Συριζαίων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις