Το Καστελόριζο στην Αμαλιάδα στέλνει περήφανο χαιρετισμό...

Το ταξιδιωτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ταξιδεύει ανά την Ελλάδα χωρίς θρησκευτικά ταμπού, πολιτικές προκαταλήψεις και κοινωνικές αναστολές! Το ταξιδιωτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διοργανώνει εκδρομές και οι δηλώσεις συμμετοχών σ’ αυτές δεν έχουν προϋποθέσεις!
Το ταξιδιωτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από το Καστελόριζο, στο οποίο πηγαίνει παρέα με την Χρυσή Αυγή, στέλνει περήφανο χαιρετισμό στο σκοπευτήριο της Καισαριανής, στο οποίο ήθελε να πάει παρέα με το ΚΚΕ, αλλά το ΚΚΕ δεν του έκανε το χατίρι, όπως δεν του έκανε το χατίρι να κυβερνήσει μαζί του!
Το ταξιδιωτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από την Μακρόνησο στην οποία διοργάνωσε εκδρομή για να τιμήσει τους Μακρονησιώτες κομμουνιστές, που έδωσαν την ζωή τους στην πάλη κατά του φασισμού και της σαπίλας του καπιταλισμού, στέλνει περήφανο χαιρετισμό στους νεοναζί της Ουκρανίας, στην οποία διοργάνωσε εκδρομή για να τιμήσει τους Ουκρανούς συνεργάτες των ναζί.
Το ταξιδιωτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από την Κούβα, στην οποία διοργάνωσε εκδρομή για να τιμήσει τον Φιντέλ και τους Κουβανούς επαναστάτες, στέλνει περήφανο χαιρετισμό στον Τραμπ στου οποίου την ορκωμοσία διοργάνωσε εκδρομή για να τιμήσει τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές που θέλουν να ξεκάνουν τους Κουβανούς και όσους όπου γης αντιστέκονται στην καπιταλιστική βαρβαρότητα!
Το ταξιδιωτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οργανώνει εκδρομή στην Αμαλιάδα για να τιμήσει τον ήρωα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας Νίκο Μπελογιάννη. Το ταξιδιωτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πάει στην Αμαλιάδα χωρίς καμία ντροπή να καταθέσει το ίδιο βρώμικο στεφάνι που κατέθεσε στο σκοπευτήριο της Καισαριανής και το οποίο αποδείχτηκε 3ο μνημόνιο! Ίσως το στεφάνι στον Νίκο Μπελογιάννη να είναι το 4ο μνημόνιο! Το ταξιδιωτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ειδικό στη διοργάνωση εκδρομών σε τσίρκο, καρναβάλια και εμποροπανηγύρεις ανά τον κόσμο, θα τολμήσει να μαγαρίσει την μνήμη του Μπελογιάννη με όλα εκείνα τα ψέματα και τις απατεωνιές που είπε και έκανε για να κοροϊδέψει τον λαό και να αρπάξει την ψήφο του προκειμένου να αποτελειώσει την βαρβαρότητα σε βάρος του κοσμάκη, την οποία δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν οι προηγούμενοι! Το ταξιδιωτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα τολμήσει να πάει στην Αμαλιάδα και να σταθεί δίπλα στο ΚΚΕ, το οποίο κατηγορούσε γιατί δεν του έκανε «πλάτες» για να σκίσει τα μνημόνια και να φέρει τον σοσιαλισμό στην Ελλάδα! Το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χωρίς καμία αισχύνη θα τολμήσει να σταθεί δίπλα στους ΚΚέδες, τους οποίους με κάθε τρόπο προσπάθησε να πιέσει ώστε να τους κάνει συνεταίρους στην εξαπάτηση και στη σφαγή του λαού χωρίς όμως να τα καταφέρει!
Το ταξιδιωτικό γραφείο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μπορούσε, με φόρα από το Καστελόριζο, να πάρει μαζί του στο ταξίδι για την Αμαλιάδα τον Κασιδιάρη και τον Παπά! Ευτυχώς ο Κασιδιάρης και ο Παππάς δεν θα δέχονταν να συμμετάσχουν σ’ ένα τέτοιο ταξίδι, αλλιώς το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ικανό να μας προσφέρει κι ένα τέτοιο θέαμα! Αν και δεν θα είχαμε τους Χρυσαυγίτες, που δεν τολμούν να πουν ότι είναι ναζί ενώ είναι γεμάτοι τατουάζ με αγκυλωτούς σταυρούς, ανίκανους να πάνε στην Αμαλιάδα δηλώνοντας Έλληνες πατριώτες κι όχι φασίστες! Το πλυντήριο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μπορούσε να αναβαπτίσει ακόμα και τους φασίστες στην κολυμβήθρα της Αμαλιάδας (Σιλωάμ), πράγμα που σ’ αυτήν την φάση είναι αδύνατον γιατί στην εκδήλωση της Αμαλιάδας θα παραβρίσκονται οι απόγονοι του Μπελογιάννη, θα παραβρίσκονται οι κομμουνιστές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις