Θα έρθει ημέρα που οι βόμβες θα εκρήγνυνται στο σωστό μέρος!

Θα έρθει ημέρα που οι βόμβες θα εκρήγνυνται εκεί που πρέπει! Ναι θα έρθει και τέτοια μέρα αρκεί να το πάρουν απόφαση οι λαοί! Θα έρθει ημέρα που οι βόμβες δεν θα σκοτώνουν αμάχους, λαϊκούς, ανθρώπους του μεροκάματου και της βιοπάλης, ανέργους γιατί δεν θα είναι βόμβες που τις οπλίζουν και τις πυροδοτούν οι υπηρεσίες ασφαλείας των αστικών κρατών προκειμένου να ενεργοποιήσουν επιθετικά σχέδια εναντίον άλλων κρατών ή προκειμένου να εντείνουν την καταστολή και την αστυνομοκρατία στα δικά τους κράτη ή και τα δύο!
Ναι θα ξημερώσει μια ημέρα που το ποιος θα πεθάνει δεν θα το αποφασίζουν οι μυστικές υπηρεσίες την Μεγάλης Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας και των υπόλοιπων χωρών που έφτιαξαν, άνδρωσαν, όπλισαν και καθοδήγησαν την δράση των απανταχού Μουτζαχεντίν και Ταλιμπάν προκειμένου να τσακίσουν όσους λαούς σήκωσαν κεφάλι και θέλησαν να γίνουν εκείνοι αφέντες στον τόπο τους!
Ναι θα έρθει μια ημέρα που οι λαϊκές οικογένειες, όπου κι αν είναι αυτές στην Βρετανία, στην Συρία, στο Βέλγιο, στο Αφγανιστάν δεν θα περιμένουν πότε θα εκραγεί μια βόμβα στο κεφάλι τους για να κόψει το νήμα της ζωής αυτών και των παιδιών τους, γιατί έτσι αποφάσισαν οι αστοί, οι ιμπεριαλιστές που σπέρνουν τον θάνατο για να ελέγξουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τους ενεργειακούς δρόμους, προκειμένου να γίνουν αυτοί πλουσιότεροι καθιστώντας τους λαούς φτωχότερους ή νεκρούς!
Θα έρθει μια ημέρα που η βία της έκρηξης βομβών δεν θα είναι αποτέλεσμα της δράσης του αστικού κράτους που αποφασίζει να διευθετήσει τις διαφορές του με άλλα αστικά κράτη ή με τους λαούς σκοτώνοντας αμάχους, σκοτώνοντας αθώους πολίτες σαν να είναι μυρμήγκια!
Θα έρθει μια ημέρα που οι βόμβες θα σκάνε στα κεφάλια των αστών, στα κεφάλια των παρασίτων των πλουτοκρατών γιατί η ρίψη των βομβών δεν θα είναι απόφαση του αστικού κράτους, αλλά απόφαση της συντονισμένης επαναστατικής πάλης των λαών που θα αρνηθούν να συνεχίσουν να κάνουν τους σκλάβους για να πλουτίζουν κι άλλο οι πάμπλουτοι, που θα αρνηθούν να εξολοθρεύονται σαν τα ποντίκια για να συσσωρεύουν τα παράσιτα οι κεφαλαιοκράτες κι άλλο χρυσό στα σεντούκια τους, που θα αρνηθούν να βρίσκεται η τύχη τους στα χέρια των φονιάδων ιμπεριαλιστών, που θα αποφασίσουν ότι μπορούν να ζήσουν χωρίς αφεντικά, χωρίς άνθρωπος να εκμεταλλεύεται τον άνθρωπο!
Θα ξημερώσει μια ημέρα που δεν θα ακούγονται εκρήξεις βομβών, αλλά μόνο τραγούδια παιδιών απ’ όλον τον κόσμο, γιατί κράτος και εξουσία θα έχουν οι λαοί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις