Περί κολχόζ και συσσιτίων που δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ…

Η αυτοαποκαλούμενη αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε φωνή, εκτός από τους υπόλοιπους και σε κάποιον Κυριαζίδη, βουλευτή Δράμας της ΝΔ, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει χυδαίο αντικομμουνισμό με πάτημα τα καμώματα των «κομμουνιστών» Συριζαίων!
Αυτός ο Κυριαζίδης λοιπόν αφού είπε ότι τα όσα προβλέπονται στο τέταρτο μνημόνιο δημιουργούν τσιφλικάδες και καταστρέφουν τους μικρομεσαίους αγρότες, έκανε μια υπέρβαση συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί κολχόζ και συσσίτια τα οποία ο Κυριαζίδης έζησε γιατί είναι Δραμινός και έβλεπε τι γινόταν στην γειτονική χώρα! Προφανώς ο Κυριαζίδης εννοεί την Βουλγαρία! Την δυνατότητα του Κυριαζίδη να βλέπει τι γίνεται στην Βουλγαρία επειδή ζούσε στην Δράμα, που είναι κοντά στην Βουλγαρία, θα την αφήσουμε ασχολίαστη! Το ότι επίσης από ολόκληρη την Ελλάδα και ιδιαίτερα από την Βόρεια Ελλάδα πήγαιναν για ιατρικό τουρισμό, ιατρικές εξετάσεις και εγχειρήσεις στη Βουλγαρία των συσσιτίων δεν θα το αναλύσουμε, αφού ο Κυριαζίδης δεν το ανέφερε! Το ότι όμως η συγκέντρωση της γης στα χέρια τσιφλικάδων είναι κολχόζ, θα μπορούσε να ειπωθεί μόνο από Κυριαζίδηδες σε εποχές Συριζαίικης διακυβέρνησης αφού έδωσαν το δικαίωμα με τα ψέματα, τις κωλοτούμπες και τις απάτες τους, στον κάθε Κυριαζίδη να λέει ότι θέλει και να κάνει χυδαίο αντικομμουνισμό στη βάση μιας ιστορίας την οποίαν Κυριαζίδηδες και Συριζαίοι έχουν γυρίσει με το κεφάλι προς τα κάτω!
Αλλά πώς να μη μιλάει για συσσίτια στη Βουλγαρία ο Κυριαζίδης όταν για τέτοια μιλούν οι ίδιοι οι Συριζαίοι! Οι Κυριαζίδηδες και οι Συριζαίοι, οι δεξιοαριστεροκεντρώοι που κάθε μέρα στέλνουν όλο και περισσότερο κόσμο στις ουρές των συσσιτίων, μιλούν για συσσίτια στην Λαϊκή Δημοκρατία της Βουλγαρίας, εκεί όπου δεν ήταν διασφαλισμένη μόνο η τροφή, αλλά και η εργασία, η στέγη, η μόρφωση, η υγεία! Σ’ αυτήν την Βουλγαρία αναφέρθηκε ο Κυριαζίδης μιλώντας για συσσίτια! Στην Βουλγαρία που δεν υπήρχαν άστεγοι, άνεργοι και που τα παιδιά δεν λιποθυμούσαν στα σχολεία από την πείνα!
Δρυός πεσούσης πας Κυριαζίδης ξυλεύεται! Δεν θα μας έκανε εντύπωση να αναφερθεί ο κύριος Κυριαζίδης εκτός από τα συσσίτια της Βουλγαρίας και στις πόρνες της Βουλγαρίας, δεν θα μας έκανε εντύπωση ακόμα κι αν μας έλεγε από βήματος Βουλής ότι ο 6ος Αμερικανικός στόλος δεν «εκτονωνόταν» στον Πειραιά, αλλά στην Σόφια!
Αλλά και για τα όσα διάφοροι Κυριαζίδηδες ξεστομίζουν οι Συριζαίοι είναι υπεύθυνοι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις