Κοροϊδία "εις την τετάρτην"

Η είδηση που «βγήκε» την Παρασκευή σχετικά με το κείμενο - παρέμβαση της ομάδας «53+» (ομάδα εντός του ΣΥΡΙΖΑ), που φέρεται να ...ξεκαθαρίζει στον πρωθυπουργό ότι πρέπει «να δεσμευτεί απολύτως ότι χωρίς ουσιαστική λύση για το χρέος, δεν θα ισχύσουν τα επώδυνα μέτρα», είναι κοροϊδία «εις την τετάρτην», κατά το 4ο μνημόνιο που ψήφισαν σούμπιτοι την προηγούμενη μέρα οι βουλευτές της συγκεκριμένης ομάδας! 
Στόχος τους είναι να «θολώσουν τα νερά» ως προς την ταξική πολιτική που με συνέπεια υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ για λογαριασμό του κεφαλαίου. Θέλουν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση στο λαό ότι μπορεί και να σκαπουλάρει τα μέτρα και ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη «να το παλέψει» προς αυτή την κατεύθυνση. Να κάνουν δηλαδή τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον επαγγελματία, να ελπίζει ότι κάτι μπορεί να γίνει, για να κερδίζει χρόνο η κυβέρνηση και να αυξάνεται η ανοχή στην πολιτική της. 
Καμιά αυταπάτη δεν πρέπει να έχει ο λαός ότι θα σωθεί περιμένοντας από την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου να τον ...προστατέψουν από την αντιλαϊκή πολιτική και τα μέτρα που οι ίδιοι υπηρετούν και ψηφίζουν! Η τύχη του βρίσκεται στα δικά του χέρια και περνάει μέσα από την πάλη για την ανατροπή τους, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις