Οι προτεραιoτητες δεν κρυβονται...

Παλιά και νέα μέτρα, μνημόνια διαρκείας
 και μπόλικη κοροϊδία ...
η "ανάπτυξη" της κυβέρνησης για το το λαό...
Στην εφάπαξ επιδότηση με τα ψίχουλα των 100 ευρώ για τις οικογένειες δικαιούχους κοινωνικού οικιακού τιμολογίου που χρωστούν στη ΔΕΗ και έχουν ήδη προχωρήσει σε συμφωνία διακανονισμού του χρέους, προχώρησε η περιφέρεια Αττικής.
Τη στιγμή που δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα χαράτσια της ΔΕΗ και σε άλλα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους, η περιφερειακή διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλεί τη δήθεν κοινωνική πολιτική της στην απόδοση του εν λόγω εξαιρετικά μικρού ποσού. Μάλιστα, το ποσό αυτό δίνεται μόνο σε όσους έχουν ήδη προχωρήσει σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ, στο πλαίσιο της... επιβράβευσης όσων προσπαθούν να αποπληρώσουν το χρέος τους, όπως ειπώθηκε προκλητικά στην προχτεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου από τη διοίκηση. Το ποσό των 150 ευρώ θα δοθεί σε κάποιες κατηγορίες πιο ευάλωτες.
Ωστόσο και τα δύο ποσά αναμένεται να μειωθούν ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων, καθιστώντας την εξαγγελία της περιφερειακής διοίκησης ένα ακόμα πυροτέχνημα. Συνολικά αναμένεται να δοθεί το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ, ευτελές μπροστά στα 35 εκατομμύρια για το γήπεδο της ΑΕΚ, στα 7 εκατομμύρια ευρώ για τον ΠΑΟ και στα 75 εκατομμύρια ευρώ για το Φαληρικό Δέλτα που αποφάσισε η διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που καταδεικνύει και τις προτεραιότητές της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις