Ποιοι ευθυνονται για το τρομοκρατικο χτυπημα στην Βαρκελωνη;!

Καταιγισμός πληροφοριών, ειδήσεων και αμοντάριστων πλάνων με σκληρές εικόνες από το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη, ενώ τα τηλεοπτικά κανάλια κοντράρονται στο «θεατρινιλίκι» για να κερδίσουν την τηλεθέαση! Ακόμα ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών από το τρομοκρατικό χτύπημα δεν είναι επιβεβαιωμένος. Μία ακόμα επίθεση από τρομοκράτες στην Ευρώπη η οποία δημιούργησε σύγχυση και πανικό, γιατί έγινε στην Ισπανία ενώ αν γίνονταν στην Συρία θα ήταν μία φυσιολογική διαδικασία!
Αφού εξαντληθεί η κουβέντα για τους νεκρούς και τους τραυματίες καθώς και για την τύχη των τρομοκρατών οι οποίοι αναζητούνται, θα αρχίσει το σίριαλ της ταυτότητας των τρομοκρατών! Την ταυτότητα των τρομοκρατών δεν την γνωρίζουμε! Γνωρίζουμε όμως αυτούς που καθοδήγησαν όχι μόνο τους συγκεκριμένους τρομοκράτες, αλλά όλους τους τρομοκράτες στον κόσμο. Είναι οι ίδιοι που με κάθε τρόπο προσπαθούν να ελέγξουν τις ενεργειακές πηγές και τους δρόμους της ενέργειας, είναι οι ίδιοι που βομβαρδίζουν τη Συρία, το Ιράκ, την Λιβύη, είναι οι ίδιοι που απειλούν να βομβαρδίσουν την Βενεζουέλα και την Βόρεια Κορέα, είναι οι ίδιοι που ευθύνονται για εισβολές και πραξικοπήματα ανά τον κόσμο, είναι οι ίδιοι που το 2017 ισοπεδώνουν και ψοφάνε τους λαούς στην πείνα, είναι οι ίδιοι που υποχρεώνουν τον κόσμο να δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί, να ζει στην ανεργία και την φτώχεια, να ζει χωρίς θέρμανση, ηλεκτρικό και νερό, να ζει ξεσπιτωμένος στα παγκάκια! Οι ίδιοι ακριβώς που τσακίζουν τους λαούς είναι αυτοί που δημιούργησαν, εξόπλισαν και καθοδηγούν τους τρομοκράτες προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους και να αποτρέψουν την ριζοσπαστικοποίηση της συνείδησης του λαού!
Το όνομα αυτού που εκπαιδεύει τους τρομοκράτες, τους οπλίζει και τους καθοδηγεί στις τρομοκρατικές ενέργειες είναι γνωστό και δεν χρειάζεται αναζήτηση! Και την σημερινή επίθεση στη Βαρκελώνη εναντίον λαϊκών ανθρώπων την έκανε αυτή η σαπίλα που τρώει τις σάρκες της ανθρωπότητας και πίνει το αίμα των λαών και λέγεται ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ κι ο μόνος τρόπος να τελειώσει αυτό το κακό είναι να τσακιστεί αυτό το τέρας και οι λαοί στα χέρια τους να πάρουν την εξουσία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις