Σε αποστολη...

Με «επιχειρήματα» και εκφράσεις που θα μπορούσαν κάλλιστα να βγαίνουν από το χρυσαυγίτικο χαμαιτυπείο και με αντικομμουνισμό του «κονσερβοκουτιού», που αναγόρευσε μάλιστα σε «κριτική που δε δέχεται το ΚΚΕ», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Καραγιαννίδης μπήκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα με αποστολή στην Επιτροπή της Βουλής που συζητούσε το νομοσχέδιο για τη «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου».
Η αποστολή δεν ήταν άλλη από την προσπάθεια να ταυτίσει την τεκμηριωμένη και επιστημονική θέση και κριτική του ΚΚΕ στο νομοσχέδιο με κόμματα και δυνάμεις, οι οποίες από αντιδραστικές και διαμετρικά αντίθετες θέσεις απορρίπτουν το νομοσχέδιο. Πάνω δε στην πρεμούρα του, αλλά και την αδυναμία του να απαντήσει στις επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις του ΚΚΕ για το θέμα, δεν μπόρεσε παρά να αποκαλύψει τις βαθιά αντιδραστικές θέσεις, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ «πασπαλίζει» με τη ζάχαρη άχνη περί κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων. Είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πως η θέση του ΚΚΕ για ολόπλευρη κοινωνική προστασία των ατόμων που για βιολογικούς και άλλους λόγους βιώνουν μία έντονη σύγκρουση ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του φύλου τους και στο φύλο στο οποίο νιώθουν ότι ανήκουν, σημαίνει «τρελάδικο, ψυχιατρείο και ζουρλομανδύες»! Ξεπερνώντας δηλαδή τα όρια της χυδαιότητας, έφτασε να ταυτίσει την κοινωνική μέριμνα και πρόνοια που δικαιούται να έχει κάθε άνθρωπος με παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.
Βέβαια, κανείς δεν περίμενε κάτι περισσότερο από τον βουλευτή που εισηγήθηκε στη Βουλή το 4ο μνημόνιο εκ μέρους της κυβερνητικής πλειοψηφίας...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις