Εαν οι εργατες εδειχναν δυναμισμο για τα δικα τους συμφεροντα...

Εάν οι εργάτες έδειχναν δυναμισμό για τα δικά τους συμφέροντα τότε τα μνημόνια, οι αντιλαϊκοί νόμοι και η αντιλαϊκή πολιτική δεν θα περνούσαν!
Εάν οι εργάτες έδειχναν δυναμισμό για τα δικά τους συμφέροντα δεν θα κοβόταν και δεν θα μειωνόταν μισθοί και συντάξεις!
Εάν οι εργάτες έδειχναν δυναμισμό για τα δικά τους συμφέροντα δεν θα πετσοκόβονταν η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!
Εάν οι εργάτες έδειχναν δυναμισμό για τα δικά τους συμφέροντα δεν θα πλήρωναν ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ και άλλους άδικους φόρους που δίνονται κατευθείαν μποναμάς στους λεφτάδες!
Εάν οι εργάτες έδειχναν δυναμισμό για τα δικά τους συμφέροντα θα εργάζονταν με ανθρώπινες συνθήκες και δεν θα κινδύνευαν ανά πάσα στιγμή να σκοτωθούν σε εργατικό ατύχημα ή να απολυθούν τρώγοντας μια γερή κλωτσιά!
Εάν οι εργάτες έδειχναν δυναμισμό για τα δικά τους συμφέροντα τα παιδιά τους θα είχαν σχολειά!
Εάν οι εργάτες έδειχναν δυναμισμό για τα δικά τους συμφέροντα δεν θα ζούσαν χωρίς θέρμανση ή ακόμα και χωρίς νερό και ηλεκτρικό λόγω πενίας!
Εάν οι εργάτες έδειχναν δυναμισμό για τα δικά τους συμφέροντα κανείς δεν θα τολμούσε να αρπάξει την κατοικία τους!
Εάν οι εργάτες εισέβαλαν στα υπουργεία για τα δικά τους συμφέροντα σίγουρα η κυβέρνηση την επόμενη μέρα δεν θα έπαιρνε πίσω τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους και σίγουρα δεν θα νομοθετούσε αυτά που με ευκολία νομοθετεί μέσα σε λίγες ώρες όταν πρόκειται για τα συμφέροντα των πλουτοκρατών!
Εάν όμως οι εργάτες εισέβαλαν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στα υπουργεία για τα δικά τους συμφέροντα θα κυβερνούσαν οι ίδιοι και όχι τα παράσιτα οι πλουτοκράτες που τώρα κυβερνούν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις